Az elektronikus ellenőrző használata

Iskolánk az idei tanévben is a KRÉTA e-Naplót használja, amely elektronikus ellenőrzőn keresztül nyújt információt a szülőknek. Az e-ellenőrzőhöz a https://klik030507001.e-kreta.hu weblapon keresztül férünk hozzá, ahol a KRÉTA rendszer bejelentkezési felülete jelenik meg. A bejelentkezés során a felhasználónév a tanuló OM azonosítója lesz (diákigazolványon megtalálható, 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), a jelszó pedig a születési dátum ÉÉÉÉ-HH-NN (kötőjeles!) formátumban. Az elsős tanulók esetében a felhasználónév kiegészült G01 illetve G02 (nagy G, nulla, egy/kettő) végződéssel (77777777777G01), a jelszó változatlanul a születési dátum. Ezt a belépés után meg lehet változtatni.

Az e-ellenőrző tartalmazza azokat a tanulmányi és mulasztási adatokat, amelyeket a pedagógus az e-naplóban feltüntet. Lehetőség van az e-ellenőrzőben a szülő és tanár közötti kommunikációra is.

Az e-ellenőrző mobiltelefonon a Play Áruházból letölthető KRÉTA ellenőrző nevű alkalmazással is használható, amelyben megkereshető az iskola  és a kívánt tanuló, ugyanazokkal a belépési adatokkal, mint a weblapon. Így a szülő bármikor, bárhonnan láthatja a tanuló iskolai értesítőit, értékeléseit.

Mindenféle problémát a bertha.zsofia@petofisopron.hu e-mailen szíveskedjenek jelezni az iskola és tanulói adatok feltüntetésével.

Intézményvezető-helyettesi pályázat

Soproni Tankerületi Központ a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettes (magasabb vezető) beosztás ellátására. Bővebben

Soproni Táncfórum 2017

Jegyek már kaphatók a Pro Kultúra jegyirodáiban! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Első alkalom:
December 18. – Pásztortáncok, verbunkok és legényesek a Fordulj Kispej Lovam Néptáncegyüttes előadásában, közreműködik a Zagyva Banda. Bővebben