Beiratkozás 2020/2021

Tisztelt Szülők!

 

Nagyon sajnáljuk, hogy a jelenlegi helyzet miatt az iskola bemutatkozását célzó programok és a Petőfi Iskolába beiratkozni szándékozó óvodás gyermekek számára szervezett Lurkó Suli foglalkozások megrendezésére – a helyzetből adódó érthető módon – nem kerülhetett sor.

Szeretettel és tisztelettel várjuk a gyermeküket a 2020/2021-es tanévben a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában!

 

A 2020/2021-es tanévre történő általános iskolai beiratkozással kapcsolatban a következőkről szeretném tájékoztatni:

 

 1. Itt találja a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola – beiskolázással kapcsolatos szülői tájékoztatót (általános bemutatkozás, induló osztályok, specialitások, stb).
 2. Itt találja a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola bemutatkozó prezentációját.
 3. Itt találja a Soproni Tankerületi Központ és a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tájékoztató levelét.

 

A BEIRATKOZÁS FOLYAMATA

 1. Körzetes tanulók (a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye az iskola körzetében van – https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index)
  • Elektronikus/Online ügyintézés
 • április 28. – május 15-e között a KRÉTA felületen (https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap) szükséges megerősíteni azt a szándékát, hogy gyermekét a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába íratja.
 • A megerősítés menete: a gyermek adatainak megadása/leellenőrzése/kiegészítése után kiválasztják a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola –t (mint választott intézményt), majd a legördülő sávban kiválasztják a választott tagozatot (Tánc- és mozgásművészeti osztály, vagy normál osztály)
  • Személyes ügyintézés
 • Előzetesen egyeztetett időpontban (időpontot kérni a 99/311-334-es telefonszámon, a titkárságon lehet) – szükséges dokumentumok lásd: Tájékoztató levél.
 1. Nem körzetes tanulók (a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye nem az iskola körzetében van https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index)
  • Elektronikus/Online ügyintézés
 • április 28. – május 15-e között a KRÉTA felületen (https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap) a gyermek adatainak megadása/leellenőrzése/kiegészítése után a „Választott intézmények”-nél kiválasztja a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola-t, ezt követően a legördülő sávban kiválasztják a „Választott tagozat”-ot (Tánc- és mozgásművészeti osztály, vagy normál osztály).

 

 • Személyes ügyintézés
 • Előzetesen egyeztetett időpontban (időpontot kérni a 99/311-334-es telefonszámon, a titkárságon lehet) – szükséges dokumentumok lásd: Tájékoztató levél.

 

 

 

A személyes ügyintézés nem jár semmiféle előnnyel – #maradjotthon!

 

Amennyiben további kérdése van, további információért hívja a 99/311-334-es telefonszámot, vagy írjon elektronikus levelet az info@petofisopron.hu e-mail címre.

 

Üdvözlettel és tisztelettel

 

Sipos Ferenc

igazgató

 

BEIRATKOZÁS 2020. április 28. – május 15-e között!

 

HÍVJUK ÉS VÁRJUK

AZ ÉRDEKLŐDŐ GYERMEKEKET ÉS SZÜLEIKET!