Elsősök beiratkozása a 2021-2022-es tanévre

Tisztelt Szülők!

A 2021/2022-es tanévre történő általános iskolai beiratkozással kapcsolatban a következőkről szeretném tájékoztatni:

 1. Itt találja a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola – beiskolázással kapcsolatos szülői tájékoztatót (általános bemutatkozás, induló osztályok, specialitások, stb).
 2. Itt találja a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola bemutatkozó prezentációját.
 3. Itt találja a Soproni Tankerületi Központ és a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tájékoztató levelét.
 4. Információk az általános iskolai beiratkozással kapcsolatosan:
 • Nagyon sajnáljuk, hogy a jelenlegi helyzet miatt az iskola bemutatkozását célzó programok és a Petőfi Iskolába beiratkozni szándékozó óvodás gyermekek számára szervezett Lurkó Suli foglalkozások megrendezésére – a helyzetből adódó érthető módon – nem kerülhetett sor.
 • Szeretettel és tisztelettel várjuk gyermeküket a 2021/2022-es tanévben a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában!

BEIRATKOZÁS FOLYAMATA

 1. A körzetes (a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye az iskola körzetében van – https://kir.hu/KIR2_KORZET_3H/Pub/index) és a nem körzetes (a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye nem az iskola körzetében van https://kir.hu/KIR2_KORZET_3H/Pub/index) tanulók számára is kötelező a beíratás!
 2. A beiratkozás lehetőségei:
  • Elektronikus/Online ügyintézés
 • Körzetes tanulók esetében: 2021. április 10. – 16-a között a KRÉTA felületen (https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap) szükséges megerősíteni azt a szándékát, hogy gyermekét a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába íratja.
 • A megerősítés menete: a gyermek adatainak megadása/leellenőrzése/kiegészítése után kiválasztják a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola –t (mint választott intézményt), majd a legördülő sávban kiválasztják a választott tagozatot (Tánc- és mozgásművészeti osztály vagy normál osztály, illetve Balfi Tagiskola). Kérjük, hogy a kért adatokon kívül a megjegyzés rovatban mindenképpen tüntessék fel a választott tanító néni nevét és a tanulni kívánt idegen nyelvet!
 • Nem körzetes tanulók esetében: 2021. április 10. – 16-a között a KRÉTA felületen (https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap) a gyermek adatainak megadása után a „Választott intézmények”-nél kiválasztja a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola-t, ezt követően a legördülő sávban kiválasztják a „Választott tagozat”-ot (Tánc- és mozgásművészeti osztály vagy normál osztály, illetve Balfi Tagiskola).
 • Kérjük, hogy a kért adatokon kívül a megjegyzés rovatban mindenképpen tüntessék fel a választott tanító néni nevét és a tanulni kívánt idegen nyelvet!
 • Személyes ügyintézés
  • április 15-16-án, előzetesen egyeztetett időpontban (időpontot kérni a 99/311-334-es telefonszámon, a titkárságon lehet)
  • szükséges dokumentumok (Beíratáshoz szükséges dokumentumok_2021)

A személyes ügyintézés nem jár semmiféle előnnyel – #maradjotthon! 

Amennyiben további kérdése van, további információért hívja a 99/311-334-es telefonszámot, vagy írjon elektronikus levelet az info@petofisopron.hu e-mail címre.

Üdvözlettel és tisztelettel

 

Sipos Ferenc
igazgató

BEIRATKOZÁS 2021. április 10-16-a között!

 

Tájékoztató levél_Soproni Tankerületi Központ_Szülők részére_2021

 

Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI_bemutatása_2021

 

3Bemutatkozásppt_2021

 

Beíratáskor feltöltött/bemutatott/leadott dokumentumok listája:

Online beiratkozás esetén:

 • Az online beiratkozáskor a fenti dokumentumok másolatát (fotóját) fel kell tölteni a felületre (az eredeti dokumentumokat a 2021/2022. tanév első napjáig – 2021. szeptember 1. – személyesen be kell nyújtani).

Személyes beiratkozás esetén:                                      

A dokumentumokat eredetiben be kell mutatni.

Igazgatói köszöntő – tudnivalók

Bemutatkoznak a tanító nénik:

Hart Enikő

Plájerné Orbán Mária

Vargáné Krug Erika

Balfon: Simonné Áder Éva

 

VIDEÓK: Várjuk az elsősöket!

            Várjuk az elsősöket Balfra is!